Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International, η οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή, υπό τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία λειτουργεί μέσω 6 γραφείων σε 5 χώρες από 27 διευθυντές και περισσότερους από 350 επαγγελματίες.

Με την αβεβαιότητα του σήμερα, η στασιμότητα και η αδράνεια δεν αποτελούν επιλογές. Η επιτυχία κερδίζεται με σταθερό βηματισμό μπροστά!

Θα σας καθοδηγήσουμε μέσα στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την γνώση από την εμπειρία μας  με τις ισχυρές  διαπροσωπικές σχέσεις,  βοηθώντας σας έτσι  να κερδίσετε σήμερα αλλά ταυτόχρονα να προβλέψετε και το αύριο.

Η ανάπτυξη βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησής μας για να διαμορφώσουμε ένα επιτυχημένο αύριο για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, το επάγγελμά μας και την κοινωνία μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω της δύναμής που μας δίνουν οι εξαιρετικές σχέσεις μας,  η επικοινωνία μας  αλλά και το κοινό μας όραμα.

Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ενιαίο σημείο επαφής, όπου ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών προσφέρεται μέσω – του δικτύου μας για να εξασφαλίσει μια γρήγορη και ενεργή , ανταπόκριση σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών μας. Η σχέση μας με τους πελάτες μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τον κόσμο τους σήμερα και να παρέχουμε γνώσεις που διαμορφώνουν το αύριο. Δημιουργούμε ουσιαστικές εμπειρίες, για να επιλύσουμε τα πιο πιεστικά προβλήματα και να αδράξουμε νέες ευκαιρίες.

Το δυναμικό μας επάγγελμα και το καινοτόμο δίκτυο των εταιρειών μας παρέχουν στα μέλη της ομάδας μας ευκαιρίες ανταμοιβής, σε κάθε φάση της σταδιοδρομίας τους. Η ισχυρή γεωγραφική παρουσία μας, στην περιοχή των Βαλκανίων, μας επιτρέπει να μοιραστούμε την εμπειρία μας, εκεί όπου οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται. Διαμορφώνουμε το επάγγελμά μας μέσω ηγετικών ρόλων σε βασικούς οργανισμούς και η παγκόσμια επιρροή του δικτύου μας μας καθιστά εξαίρετους υπερασπιστές του επαγγέλματός μας.

Με την αβεβαιότητα του σήμερα, η στασιμότητα και η αδράνεια δεν αποτελούν επιλογές. Η επιτυχία κερδίζεται με σταθερό βηματισμό μπροστά!